Usluge Parkour-a U Srbiji


•  Svesni smo da je Parkour vestina koja je u ekspanziji na svetskom i lokalnom   nivou. Da bismo uspeli da promovisemo vestinu na kvalitetan nacin i da bi zadovoljil sve vece potrebe nasih klijenata odlucili smo da osnivanjemo Udruzenje “Parkur” i u okviru njega akcioni tim koji nudi profesionalne usluge iz ove oblasti. Kao najveca Parkour organizacija na ovim prostorima u mogucnosti smo da Vam ponudimo vrhunske atlete / sportiste.

**********************************************************************

  • Nastupi – Organizujemo Parkour performanse / nastupe / promocije na apsolutno svim manifestacijama i dogadjajima. Bilo da se radi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, u studiju ili hali, koncertu ili sajmu, profesionalne atlete akcionog tima Parkour Srbije pruzice Vam kvalitetan i jedinstven (na svakom dogadjaju nastupamo sa drugom koreografijom) Parkour show.
  • Filmovi, sportovi, reklame, TV… – Pruzamo atlete i dublere za spotove, reklame, kampanje, filmove… Ucestovali smo na prvoj Parkour reklami u nasoj zemlji. Nasi clanovi nalaze se u svetskim agencijama koje su radile na velikim svetski projektima (http://www.worldwidejam.tv/streetteam.2.parkour.html).
  • Fotografisanje – Organizujemo modele za fotografisanje print kampanja, magazina, promocija…
  • Konsultacije – Konsultacija u pogledu koreografija, pripremu efekata, scena na setovima…
  • Poducavanje – Sa preko 5 godina iskustva u Parkouru, Parkour Srbija do sada je organizovala preko 50 edukativnih Parkour manifestacija sirom zemlje. Organizovali smo radionice, okupljanja, Parkour casove, privatne treninge u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Negotinu, Paracinu, Cacku… Ovakav nacin promocije nam je najbitnijii jer na skupovima poput ovih, sa instruktorima koji su uvek spremni da prenose svoje znanje, mozemo najbolje edukovati i uciti ljude Parkouru.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: